Jakie są róznice w wersjach Columbusa A,B,C......?

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • mezzo-mix
    Drive
    • 2011
    • 46

Jestem po wizycie w lokalnym sklepie z fotelikami. Po zobaczeniu i rozmowie ze sprzedawcą stwierdziliśmy z żoną, że kupimy Recaro Monza Nova Seatfix. Najlepiej się syn w nim czuł, ilość i wielkość poduszek trzymających na boki też nie było bez znaczenia. W Maxi te poduchy nie trzymają tak mocno i nie opatulają ciała jak w Recaro.
    Zestawienie, które zamieścił no_fear, trochę mnie zdziwiło. Ale jak przeczytałem legendę to już wiem czemu nasz wybór ma tak słabą ocenę. Jest wyłożony (chyba) mięsistym welurem i pewnie dlatego ujęli mu punktów. Zresztą Recaro produkuje fotele do samochodów i to też jest dla nas argument.
    Dużo gazu i dwójkę od razu
  • ppasztet
    Classic
    • 2010
    • 17

Zakładam nowy bo przeszukałem forum i nie znalazłem jednoznacznej odpowiedzi na to pytanie. A szukam bo chce wymienic swojego Swinga na Columbusa tylko nie wiem która wersja byłaby odpowiednia. Z tego co się zdążyłem zorientować to o statnia wersja jest na LED-ach. Czy ma to wpływ tylko na obraz czy cos jeszcze?

Komentarz

• heretyk
      Rider
      • 2009
      • 549
      • Octavia III (5E3)
      • CZDA 1.4 TSI 150 KM

Sa roznice sprzetowe. Inne moduly GPS. inne plyty. jak jestes bardzo ciekawski do moge powrzucac fotki

Im wyzsze oznaczenie tym nowsza. LED lepsza: Obraz rownomiernie oswietelony. Poznasz ja po tym ze LCD odrazu jest podswietlony a w starych wersjach LCD potrzebuje chwile by osiagnac pelna jasnosc.
      Zostały mi czesci, po szkodniku:
      VCDS 11.2 oddam za 90 PLN!
      Instrukcja Skoda Amundsen POLSKA, sterowniki komfortu 1K0959433C AK, CN. oraz dużo cześci do Passata B6

Komentarz

Pracuję...